De nieuwe EV app

Het Nederlandse bedrijf E-Division heeft De EV App verder ontwikkeld. Dankzij deze onafhankelijke informatieve applicatie krijgt op u antwoord op al uw vragen, zonder dat u het internet hoeft af te struinen. Naast alle informatie over elektrische vervoer brengt De EV App gebruikers in contact met de juiste fora en betrouwbare nieuwsplatforms.

De EV App
Alle informatie over elektrisch rijden op één plek

Voor gebruikers, door gebruikers

Om De EV App verder te ontwikkelen heeft E-Division honderden suggesties van gebruikers beoordeeld en gebruikt om de oude applicatie te verbeteren. Op verzoek van de gebruikers is er ook een web-versie van gebouwd. Als beloning hebben de meest waardevolle tips een plaatsje veroverd in de vernieuwde EV app. Als gebruiker beslis je mee over welke onderwerpen belangrijk zijn, daardoor kun je altijd de meest relevante informatie vinden.

De nieuwe EV App

Ben je van plan om een elektrische auto aan te schaffen? In samenwerking met EV Database heeft E-Division De EV App uitgerust met een compleet aanbod van alle Europese elektrische auto’s en hun specificaties. Een andere handige functie is een overzicht van laadpalen door heel Europa, en welke bijbehorende laadpassen je daarvoor nodig hebt. De informatie over de laadpassen wordt aangeleverd door de onafhankelijke website LaadpasTop10.

EV Kenniscentrum

Zit je met vragen of wil je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van duurzame mobiliteit? Surf dan naar de website van het EV Kenniscentrum. Dé plek waar EV Experts uit de Automotive sector samenwerken om hun kennis en inspiratie te delen. Je kunt er verschillende EV-Learning modules volgen. Meer behoefte aan interactie? Volg dan een Virtual Classroom Training, waar je al je vragen live kunt stellen.

EV Kenniscentrum. Alles over elektrisch rijden in een onafhankelijke app.
Alles over elektrisch rijden in een onafhankelijke app.De website van het EV Kenniscentrum

Ervaar het gemak van De “nieuwe” EV App en laat je leiden door de wondere wereld van Elektrisch Vervoer.
Download nu gratis De EV App in de App Store of Google Play Store.