Fiat Talento 2016

Fiat heeft de prijzen van de nieuwe Talento bekendgemaakt. De nieuwe Talento is leverbaar als gesloten bestelwagen, dubbele cabine, platformchassis en geschikt voor personenvervoer. Prijzen beginnen bij € 18.250,- (exclusief BTW en BPM) voor de 95 pk sterke 1.6 liter MultiJet. Deze maand staat de Talento bij de Fiat-dealers in Nederland.

ViewPlus-spiegel

Het interieur van de Fiat Talento biedt voldoende opbergmogelijkheden, dankzij opbergruimtes van circa 90 liter totaal. Optioneel is ook een praktische Mobile Office leverbaar, met een neerklapbare middelste stoel, die o.a. is voorzien van een wegklapbaar tafelblad. Ten slotte is er de ViewPlus-spiegel: een achteruitkijkspiegel in de zonneklep, die de dode hoek verkleint.

Laadruimte tot 1.249 kg

De nieuwe Talento beschikt over een laadvermogen van maximaal 1.249 kg en een toegelaten totaalgewicht van 3.060 kg. De laadruimte bedraagt 5,2 m3 voor de versie met korte wielbasis, 6 m3 met lange wielbasis en 8,6 m3 voor de lange versie met verhoogd dak.

Keuze uit vier 1.6 liter dieselmotoren

Fiat’s nieuwe Talento is leverbaar met keuze uit vier 1.6 liter-dieselmotoren, die voldoen aan de Euro 6-emissienorm. Ook zijn alle krachtbronnen voorzien van Selective Catalytic Reduction-techniek, een systeem dat de emissie van stikstofoxide reduceert door AdBlue in het uitlaatgas te spuiten. Alle vier motoren zijn voorzien van turbo’s met variabele geometrie. Daarmee wordt eveneens de emissie beperkt, maar ook het brandstofverbruik.

Standaard noodremassistentie

Alle uitvoeringen zijn standaard voorzien van o.a. ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) en EBA (noodremassistentie). Naast ESC met Hill Holder en Traction+, is de Talento ook voorzien van een elektronisch sperdifferentieel.

Alle vanafprijzen op een rij

Talento 1.6 MultiJet (95 pk): € 18.250,-

Talento 1.6 MultiJet (120 pk): € 22.750,-

Talento 1.6 EcoJet S&S (125 pk): € 23.450,-

Talento 1.6 EcoJet S&S (145 pk): € 24.200,-

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën