Opel Vivaro Combi Innovation 2017

Opel heeft de prijzen van de Vivaro Combi Innovation en Vivaro Tourer bekendgemaakt. In Nederland start de prijslijst respectievelijk bij € 49.385,- en € 52.565,- (inclusief BTW en BPM).

Vivaro Combi Innovation

De Vivaro Combi Innovation is bestemd voor zowel commercieel als particulier gebruik. Deze uitvoering heeft een uitgebreid verstelbare bestuurdersstoel met twee zitplaatsen ernaast. Verder beschikt hij over nog eens twee zitrijen, waarbij de laatste neerklapbaar is.

De uitrusting bevat onder meer cruise control met Speed Limiter, airconditioning, privacy glas achter, centrale vergrendeling met afstandsbediening en zij- en gordijnairbags voorin. Tot slot zijn de bumpers altijd meegespoten in carrosseriekleur.

Vivaro Tourer

Nieuw in het Opel Vivaro-gamma, is de Tourer-uitvoering. Hij is geschikt voor personenvervoer met speciale eisen. Zo is de Vivaro Tourer voorzien van 360° draaibare en verschuifbare stoelen op de tweede zitrij. 

Qua uitrusting zit hij ruim in zijn spullen. Denk o.a. aan 17 inch lichtmetalen velgen, hoogglans zwarte portierhendels, meerdere USB-poorten, 220V-aansluitingen en LED-binnenverlichting. Ook profiteren inzittenden van privacy glass, lederen bekleding, automatische airconditioning vóór en handbediende achter.

Categorieën