Opel Combo

Nog voor de geplande wereldpremière tijdens de IAA Hannover gaan de orderboeken voor de nieuwe Opel Combo al open. Boordevol innovatie en efficiënte motoren is de nieuwe generatie Combo te bestellen vanaf €13.599.-

Voldoet nu al aan de Euro 6d-TEMP emissienorm

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Combo is er ver vooruit gedacht. Om te kunnen voldoen aan de toekomstige Euro 6d-TEMP emissienorm hebben de slimme koppen bij Opel de focus als gelegd op efficiency en een lage kilometerprijs. Gevolg hiervan is dat de 1,5 liter diesel (96 kW/130 pk) al voldoet aan de strenge emissienorm. Het gecombineerde verbruik van deze motor ligt op de 4,4 l/100 km. Voor deze motor is een handgeschakelde zesbak of een achttraps automaat beschikbaar.

Verkrijgbaar in twee lengtes

De nieuwe Opel Combo is te bestellen in twee verschillende maten. Naast standaard versie van 4,4 meter is er een langere ‘Lengte 2’ versie beschikbaar van 4,75 meter. Met een laadvolume van 3,9 m3  is de nieuwe Combo de ruimste is het segment. Het totale laadgewicht bedraagt 1.000 kg en de maximale laadlengte is met 2.131 mm ook royaal te noemen. Met gemak biedt de nieuwe Combo plaats aan twee europallets.

Boordevol assistenten

De nieuwe Opel Combo is op gebied van veiligheid- en assistentiesystemen zeer rijk uitgerust. Tot de standaarduitrusting behoren onder andere Forward Collision Alert met voetgangersherkenning, Automatic Cruise Control, dodehoekwaarschuwing, en Lane Keep Assist. Optioneel zijn nog een achteruitrijcamera en Flank Guard- System toe te voegen. Laatstgenoemde waarschuwt de bestuurder bij lage snelheid voor kleine obstakels zoals bijvoorbeeld paaltjes.

Ook het infotainmentsysteem van de nieuwe Opel Combo is van de nieuwste generatie. Via een 8 inch touchscreen zijn onder ander de navigatie en de multimedia radio te bedienen. Ook Apple CarPlay en Android Auto zijn compatible op dit systeem.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Wereldpremière tijdens de IAA Hannover

De officiële première vindt plaats tijdens de IAA Hannover op 19 september, maar voor wie niet kan wachten heeft Opel de orderboeken vast geopend. De prijzen starten vanaf €13.599.- voor de standaard versie (4,4 meter) met een 75 pk sterke 1,6 liter dieselmotor.

Categorieën