Ford Transit Custom Sport 2017

Ford heeft tijdens haar eigen ‘Go Further’ Event in Keulen nieuwe Sport-uitvoeringen van de Transit Custom gepresenteerd. Deze Sport-uitvoeringen zullen voortaan op meer carrosserievarianten leverbaar zijn. Bestellen is vanaf nu mogelijk, in de lente van 2017 worden de eerste modellen geleverd.

Op meerdere carrosserievarianten leverbaar

Ford levert de Sport-uitvoeringen voor de volgende carrosserievarianten: Van, Kombi, Double-Cab-in-Van en varianten met korte of lange wielbasis. Tevens is ook de Tourneo Custom in deze uitvoering leverbaar. 

17 inch lichtmetalen velgen

De Sport-uitvoering is te herkennen aan de dubbele streep op de motorkap, portiergrepen in carrosseriekleur, stootstrips op de zijkant en de speciaal ontworpen brede wielkasten. De nieuwe 17 inch lichtmetalen velgen zijn in de tinten zilver en zwart uitgevoerd, terwijl er optioneel ook zilverkleurige 18 inch lichtmetalen velgen leverbaar zijn.

Achteruitrijcamera

Vanbinnen is het interieur met leder afgewerkt. Ten slotte zijn het Ford SYNC-systeem en een achteruitrijcamera standaard aanwezig. 

Onder de motorkap huist een 170 pk sterke EcoBlue-dieselmotor, die standaard wordt gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij vier Sport-varianten kan men ook kiezen voor de nieuwe zestrapsautomaat.

Categorieën