Mitsubishi Pajero Van 2017

Het keuzeaanbod voor de ondernemer is verder verrijkt, dankzij de komst van de Mitsubishi Pajero Van. De nieuwe variant is nu bestelbaar vanaf € 37.990,- (exclusief BTW en BPM).

Twee soorten ombouw

De Mitsubishi-importeur biedt keuze uit twee soorten ombouw: de Panel Van en Side Window Van. De eerstgenoemde heeft een tussenschot bij de B-stijl, bij de ander bevindt dit zich bij de C-stijl. De laadcapaciteit/laadlengte bedraagt respectievelijk 1,87 m3/167 cm en 1,4 m3/125 cm. Het laadvermogen ligt voor beide varianten op 785 kilogram.

190 pk sterke dieselkrachtbron

Onder de kap huist een 190 pk sterke 3.2 liter DI-D turbodieselmotor met 441 Nm koppel. De krachtbron is gekoppeld aan een vijftrapsautomaat, terwijl de aandrijving over alle vier de wielen geschiedt. Het maximale trekgewicht (geremd) bedraagt 3.500 kg, waarmee je als zzp’er uitstekend uit de voeten kunt.

Standaarduitrusting

Voor een vanafprijs van € 37.990,- (exclusief BTW en BPM) krijg je o.a. een met leder bekleed stuur, cruise control en climate control. Ook is de Pajero Van standaard voorzien van elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels en een audio-installatie met USB-aansluiting.

Categorieën