MAN TGE

MAN heeft een zeer complete en luxe uitvoering van de nieuwe TGE bestelwagen gelanceerd. Kenmerkend zijn de standaard rijke uitrusting en indrukwekkende prestaties. Onder de naam TGE 3.180 Lion180Edition is het meest exclusieve topmodel van de MAN TGE vanaf nu te bestellen.

Standaard veel extra’s

De nieuwe MAN TGE 3.180 Lion180Edition wordt standaard uitgevoerd met een 2.0 Liter 130 kW/ 177 pk sterke bi-turbodieselmotor met een achttraps automaat. Ook aan comfort en luxe ontbreekt het in deze bestelwagen niet. Zo zijn de stoelen en het stuurwiel uitgevoerd in het leer en beschikt de bestuurdersstoel over luchtvering voor extra comfort. Ook lichtmetalen velgen zijn onderdeel van het standaard pakket. Op gebied van infotainment is de TGE 3.180 Lion180Edition uitgerust met het MAN-media pakket met onder andere een audio- en navigatiesysteem met touchscreen Medialink.

Innovatieve veiligheidssystemen

Wat betreft veiligheid komt de MAN TGE 3.180 Lion180Edition ook niets te kort. Met onder andere Emergency Brake Assist, zijwindcorrectie en rijbaanwisselassistent wordt de bestuurder onderweg geholpen door slimme computers. Om ook het inparkeren een stuk makkelijker en veiliger te maken wordt deze uitvoering uitgerust met parkeerhulp voor- en achter, flankbescherming en een achteruitrijcamera. De MAN TGE 3.180 Lion180Edition is vanaf nu te bestellen bij de dealer.

Categorieën