Nissan Juke Vision 2016

Nissan komt met de Vision-uitvoeringen op de proppen voor de Juke, Pulsar en Qashqai, die gebaseerd zijn op het uitrustingsniveau N-Connecta. Deze Nissan-modellen beschikken standaard over Nissan’s Around View Monitor, die d.m.v camera’s de bestuurder helpt bij het ontwijken van obstakels. Prijzen voor de Pulsar beginnen bij € 25.190,-, terwijl voor de Qashqai € 26.690,- neergeteld moet worden. Het merk zal de prijs van de Juke later bekendmaken.

Nissan Around View Monitor

Around View Monitor van Nissan maakt gebruik van vier camera’s, die aan alle kanten van de auto zijn gemonteerd. Vervolgens worden de beelden aan elkaar gekoppeld en direct zichtbaar op het Nissan Connect-beeldscherm. Op die manier is het beeld in één oogopslag te zien, zodat de bestuurder eenvoudig een obstakel, zoals een muur of een andere auto, kan ontwijken.

Meer rijhulpsystemen

Behalve Around View Monitor, zijn ook de volgende rijhulpsystemen standaard inbegrepen: Lane Departure Warning, Moving Object Detection, Forward Emergency Braking, Blind Spot Warning, High Beam Assist en Traffic Sign Recognition.

Optioneel zijn de Vision-uitvoeringen leverbaar met gedeeltelijk lederen bekleding, wat tevens is afgewerkt met Alcantara.

Categorieën