Nissan Leaf 2018

Vandaag is de Nederlandse verkoop van de nieuwe Nissan Leaf gestart. Ter gelegenheid hiervan, introduceert het merk een rijk uitgeruste introductieversie. De Leaf 2.Zero Edition is bestelbaar vanaf € 34.990,- en komt in februari 2018. Bij zakelijk gebruik valt hij in de 4%-bijtellingscategorie.

Rijke uitrusting

De uitrusting van de Leaf 2.Zero Edition bevat o.a. 17 inch lichtmetalen wielen, een 7 inch touchscreen voor het infotainmentsysteem en Apple CarPlay / Android Auto. Het aanwezige Comfort Pack doet er een schepje bovenop met een verwarmingsfunctie voor het stuur en de stoelen.

150 pk sterke elektromotor

Onder de kap van de Nissan Leaf huist een 150 pk sterke elektromotor met 320 Nm trekkracht. Zoals bij iedere elektrische auto, is het maximumkoppel al vanaf 0 tpm volledig beschikbaar. Dankzij het 40 kWh-accupakket heeft hij een actieradius van 378 kilometer.

Daarnaast is de introductieversie voorzien van ProPilot, een verzameling aan moderne assistentiesystemen. Hiermee is gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk, waaronder tijdens filerijden op de snelweg.

Meer informatie over de Nissan Leaf leest u in dit nieuwsbericht.

Categorieën