Subaru Outback 2018

Subaru heeft de Outback optisch en technisch onder handen genomen. Het vlaggenschip, inclusief alle verbeteringen, is per direct bestelbaar bij de Subaru-dealer vanaf € 45.795,-.

Uiterlijke aanpassingen

De Japanners hielden de Outback vooral optisch tegen het licht. Het model profiteert nu van nieuwe LED-koplampen met C-vormige LED-dagrijverlichting, en nieuw ontworpen 17 en 18 inch lichtmetalen wielen. Ook de nieuwe bumper en grille zijn noemenswaardig, alsmede de nieuwe lakkleur Crimson Red Pearl.

Het interieur bleef niet achterwege. Voortaan is er een nieuw infotainmentsysteem te vinden, die overweg kan met Apple CarPlay en Android Auto. Het systeem is bedienbaar via het 8 inch grote aanraakscherm.

EyeSight verder uitgebreid

Op technisch vlak is er eveneens veel te melden. Zo is EyeSight verder uitgebreid met Lane Keep Assist, en keek Subaru nogmaals naar zijn Lineartronic CVT-automaat. Het maakt voortaan gebruik van een andere ketting, waardoor de overbrengingsverhouding is verhoogd van 6,28 naar 7,03. 

Tot slot hebben de ingenieurs de remmen, stuurinrichting en het onderstel verder aangepast. Volgens Subaru komt dit vooral het comfort ten goede.

Categorieën