infiniti_black_project_s_snelste_autos_parijs_motorshow

We waren weer aanwezig op de Persdag van de Parijs Motorshow. De snelste en sportiefste auto’s zie en lees je hier. Zie je liever de meer “bereikbare” en zakelijke auto’s, lees dan ook dit artikel van onze partner op LeaseAholic.  

Infinti Project Black S

Het is een doorontwikkeling van de Infiniti Q60 S die anderhalf jaar geleden gepresenteerd werd. Deze Project Black S heeft een twinturbo-V6 aan boord met een hybridesysteem die ook gebruikt wordt in de Formule 1. Deze wordt opgeladen tijdens het remmen, door de remenergie die dan vrijkomt. En hij wordt “leeg-getrokken” bij het accelereren. Tezamen leveren ze  maar liefst 571 pk! Qua prestaties schiet hij naar de 100 km/h binnen 4 seconden.

infiniti_black_project_s_snelste_autos_parijs_motorshow infiniti_black_project_s_snelste_autos_parijs_motorshow

Lamborghini Urus

De Urus is niet meer helemaal onbekend, al is de kans erg groot dat je hem nog niet live op de weg hebt zien rijden. Vooral de combinatie Urus met caravan is een aparte, maar hij is wel mogelijk. We zagen namelijk een Urus met trekhaak op de Parijse Motorshow. De startknop van de Urus blijft altijd nog gaaf om naar te kijken.

lamborghini_urus_startknop lamborghini_urus__2_ lamborghini_urus__3_

Lexus LC Yellow Edition

Als je op snelweg ingehaald wordt door een gele kogel, dan zou dat heel goed de nieuwe Lexus LC Yellow Edition kunnen zijn. Zoals de naam het al zegt, is dit een gele-uitvoering van de scherp gelijnde LC. Zowel buiten als binnen is hij heel erg geel. Ongemerkt langs een politie-controle rijden is er niet bij…

Lexus LC Yellow Edition Lexus LC Yellow Edition Lexus LC Yellow Edition

 

Mercedes A 35 AMG

Sommige auto’s zijn al een bommetje op wielen als je hem stil ziet staan. De nieuwe Mercedes A 35 AMG is er zo één. Vier uitlaten, lucht-uitlaten aan de zijkanten van de achterbumper, een grote achterspoiler, aan de voorkant grote luchtinlaten en extra luchtgeleiders aan de zijkant van de voorbumper verraden zijn snelle motor! Wat zal dit een heerlijke auto zijn om in te rijden.

Mercedes A 35 AMG

Ford Mustang Bullitt

Onderweg naar de Parijs Motorshow zagen we ook nog de nieuwe Ford Mustang Bullitt. Hij bleek van de Franse Ford importeur te zijn en reed dezelfde parkeergarage in. We hebben onze auto maar even naast geparkeerd om hem van dichtbij te kunnen bekijken.

Ford Mustang Bullitt

Categorieën