Range Rover SVAutobiography 2018

Land Rover heeft aan de vooravond van de Los Angeles Auto Show zijn vernieuwde vlaggenschip onthuld. Het gaat om de luxe Range Rover SVAutobiography. In Nederland is ‘ie verkrijgbaar vanaf € 219.095,-.

Meerdere motoriseringen

De Range Rover SVAutobiography is leverbaar met keuze uit vier aandrijflijnen. Een TDV6, SDV8 en V8 Supercharged-benzinemotor. Laatstgenoemde is onder handen genomen en wekt 565 pk op.

Tevens is de SVAutobiography-uitvoering er ook als plug-in hybrid. Net als de Range Rover en Range Rover Sport, gaat hij door het leven als P400e. Het elektrische rijbereik bedraagt 51 km.

Range Rover SVAutobiography: een en al luxe

Bij de Range Rover SVAutobiography draait het om één ding: luxe. De auto is voorzien van Executive Class-achterstoelen en ruim 1,2 meter aan beenruimte. Achterin zit je riant en geniet je van o.a. verwarmde kuit- en voetsteunen en een 22-voudige stoelverstelling. Ook is gedacht aan elektronisch neerklapbare tablets en 4G Wi-Fi.

Voorin ontdekken we het Touch Pro Duo-infotainmentsysteem met twee touchscreens. Verder beschikt de SVAutobiography-versie over een exclusief Zenith-uurwerk en hoogwaardig lederen bekleding.

Categorieën