Porsche 911 Targa 4S Exclusive Design Edition 2016

Porsche brengt de bijzondere 911 Targa 4S Exclusive Design Edition op de markt. Deze versie is exclusief te noemen, want er komen maar tien exemplaren naar Nederland. De 911 Targa 4S Exclusive Design Edition is leverbaar vanaf € 206.400 voor de versie met PDK-transmissie, en staat vanaf september bij de officiële Porsche-dealers in Nederland.

Gespoten in Etnablauw

De 911 Targa 4S Exclusive Design Edition is gespoten in de kleur Etnablauw. Deze kleur is op de voorspoiler terug te vinden, hetzelfde geldt ook voor het onderste gedeelte van de achterbumper, de typeaanduiding achter, de afdekkapjes van de koplampsproeiers en het Targa-logo op de beugel. Exact dezelfde kleur gebruikte het merk ook in 1960 en 1961 voor de 356B.

420 pk boxermotor

Als krachtbron heeft Porsche gekozen voor een 420 pk sterke biturbo-boxermotor. Deze kan gekoppeld worden aan een handgeschakelde versnellingsbak of PDK-automaat.

Witgoud metallic

De Targa-beugel, 20 inch RS Spyder-velgen en Porsche-logo’s zijn in de kleur zijdeglans witgoud metallic uitgevoerd. Standaard is ‘ie leverbaar met zwart getinte LED-koplampen (inclusief Porsche Dynamic Light System Plus).

Interieur in grafietblauw leder

Aan de binnenkant heeft Porsche het model voorzien van instaplijsten, die in zwart geanodiseerd aluminium zijn uitgevoerd. Tevens zijn de instaplijsten blauw verlicht. Het hele interieur is, met uitzondering van de achttienvoudig verstelbare Adaptieve Plus-sportstoelen, bekleed met grafietblauw leder. Het Porsche-logo is in de hoofdsteunen verwerkt. Alle lederstiksels, de lamellen van de luchtuitstroomopeningen en de biezen van de matten, zijn in de kleur Provenceblauw uitgevoerd. Tot slot staat op het deksel van de middenarmsteun de aanduiding ‘Porsche Exclusive Manufaktur’. Deze tekst bevestigt dat de 911 Targa 4S Exclusive Design Edition samengesteld is door de afdeling Porsche Exclusive.

Fotoboek

Elke model wordt afgeleverd met een fotoboek, waarin de productie van de 911 Targa 4S Exclusive Design Edition in beeld wordt gebracht. De omslag van dit boek is van exclusief leder, in bijpassend grafietblauw.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën