Porsche Panamera GTS (7)

Porsche introduceert opnieuw een GTS-variant van de Panamera. De Porsche Panamera GTS en Porsche Panamera Sport Turismo GTS zijn nu te bestellen vanaf respectievelijk € 189.500,- en € 195.600,-. Vanaf december worden de eerste sleutels overhandigd.

V8 met twee turbo’s

De aandrijving wordt verzorgd door een 4.0 liter V8-biturbomotor, die we ook van andere Panamera-modellen kennen. In het geval van de GTS, produceert de krachtbron 460 pk en 620 Nm trekkracht. De Panamera GTS is standaard uitgerust met PDK-achttrapsautomaat, alsmede vierwielaandrijving en adaptieve luchtvering.

Accelereren vanuit stilstand naar 100 km/h verloopt in 4,1 seconden. Dit geldt voor zowel de reguliere variant als Sport Turismo. De topsnelheid bedraagt respectievelijk 292 en 289 km/h.

10 mm verlaagd sportonderstel

Naast een automaat, zijn adaptieve luchtvering, vierwielaandrijving en een 10 mm verlaagd sportonderstel standaard. Dit geldt ook voor het Sportdesign-pakket, dat 20 inch wielen, zwarte exterieuraccenten en een verwarmbaar Alcantara-stuurwiel bevat.

Een GTS-interieurpakket is optioneel. Hiermee krijg je van Porsche speciale stiksels, GTS-logo’s en een toerenteller in kleur.

Categorieën