Seat Mii 2016

De Seat Mii heeft een kleine facelift gekregen. Een vernieuwd dashboard en de toevoeging van LED-dagrijverlichting behoren tot de grootste veranderingen. Verder heeft het merk de Mii voorzien van een nieuw audiosysteem en meerdere opties voor het dak. Prijzen beginnen voor de driedeurs bij € 10.825,-, voor de vijfdeurs moet € 325,- extra neergeteld worden.

Rijke standaarduitrusting

De uitvoeringen Style, Style Connect, Sport, Sport Connect en FR Connect beschikken nu standaard over een licht- en regensensor en Coming Home-functie. De Style en Style Connect worden voortaan uitgevoerd met een boordcomputer en 14 inch wieldoppen. De Sport en Sport Connect hebben nieuwe 15 inch lichtmetalen velgen gekregen. Optioneel is de automatische airco per direct voor de Connect-uitvoeringen te bestellen.

De Style Connect-uitvoering onderscheidt zich van de reguliere Style-uitvoering met mistlampen, airconditioning en het audiosysteem You&Mii Music+. De Sport Connect biedt hier bovenop parkeersensoren achter, cruise control, LED-dagrijverlichting en het You&Mii Color Connection+-audiosysteem.

Seat levert de Mii met een 60 pk sterke 1.0 liter benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak.

Diverse opties

De Mii is leverbaar met nieuwe carrosseriekleuren, zoals de blauwe metallic kleur Costa Blue. Daarnaast zijn er diverse opties beschikbaar. Zo zijn de Style Connect- en Sport Connect-uitvoeringen te verkrijgen met witte en zwarte exterieurstickers van het Color Line-pakket.

De Mii als Sport en Sport Connect kunnen tevens worden uitgevoerd met in Glossy Atom gespoten buitenspiegelkappen en 15 inch lichtmetalen velgen.

Tot slot zijn de Style- en Style Connect-uitvoeringen optioneel o.a. 14 inch lichtmetalen velgen.

Categorieën