Mini Seven 2016

Mini komt met een nieuwe, speciale uitvoering op de proppen: de Seven. Deze editie is verkrijgbaar op de Mini 3- en 5-deurs, en verschijnt in juli op de markt.

Keuze uit vier carrosseriekleuren

De Seven-uitvoering beschikt over Mini Yours-afwerking in de kleur Lapisluxury Blue, waarbij de klant ook voor drie andere soorten kan kiezen. Het dak en de spiegelkappen zijn uitgevoerd in de kleur Melting Silver, de 17 inch lichtmetalen wielen hebben two-tone design, de dorpels zijn voorzien van Mini Seven-sierstroken en op de voorspatborden prijkt het Mini Seven-logo. Optioneel is motorkapstriping leverbaar in de kleur Melting Silver met omlijning in Malt Brown.

Stoffen/lederen stoelbekleding

Mini heeft aan de binnenzijde stoffen/lederen stoelbekleding toegepast in de kleur Diamond Malt Brown. Daarnaast is het interieur verder afgewerkt in Piano Black, met als optie Colour Line Malt Brown en een Mini Seven-logo op het centrale instrumentarium.

Tevens is de Mini Seven voorzien van een infotainmentsysteem, waarbij de bediening werkt via het 8,8 inch kleurendisplay.

Mini Seven Chili-pakket

Als optie is de Seven-editie ook te bestellen met het Mini Seven Chili-pakket. Er is keuze uit een uitgebreide lijst extra’s zoals LED-koplampen, LED-mistlampen, witte richtingaanwijzers, automatische airconditioning, boordcomputer, Mini Driving Modes, Mini Excitement Package, een met leder bekleed multifunctioneel sportstuur, regensensors met automatisch inschakelende verlichting, een in hoogte verstelbare passagiersstoel, een verlichtingspakket en een mattenset.

Alle prijzen op een rij

Vanaf de marktintroductie bestaat de keuze uit vier motoren. Het vermogen varieert van 116 tot 192 pk.

Mini Seven 3-deurs

Cooper Seven: € 25.090,-
Cooper D Seven: € 28.090,-
Cooper S Seven: € 33.290,-
Cooper SD Seven: € 34.290,-

Mini Seven 5-deurs

Cooper Seven: € 26.090,-
Cooper D Seven: € 29.090,-
Cooper S Seven: € 34.290,-
Cooper SD Seven: € 35.290,-

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën