MSO McLaren 720S Dubai 2017

Tijdens de Dubai International Auto Show presenteert McLaren Special Operations een one-off van de 720S. Je leest het goed, er wordt slechts één exemplaar geproduceerd.

Exclusieve uitstraling

Deze one-off van de McLaren 720S, valt op door zijn Zenith Black-carrosseriekleur met matte afwerking. Daarnaast ontdekken we gouden details en elementen: denk aan de wielen en 24-karaats gouden hitteschild voor de motor. Die kun je kennen van de legendarische McLaren F1.

Wat deze one-off helemaal uniek maakt, is zijn goud gekleurde opschrift op de achterspoiler. Naast de quote in Arabische tekens, vormt het tevens de skyline van Dubai. Bij McLaren Special Operations spendeerden ze hieraan 30 uur. 

1 of 1-badge voor McLaren 720S

Het interieur is eveneens speciaal: we ontdekken Alcantara en zwart lederen bekleding, aangevuld met carbon fibre-elementen. De schakelpeddels achter het stuur zijn goud gespoten, wat de exclusiviteit benadrukt. 

Op motorisch vlak is er niets veranderd. De 720S wordt aangedreven door een 720 pk sterke 4.0 liter V8-twinturbomotor, waarvan de topsnelheid 341 km/h bedraagt.

 
Categorieën