Nissan QASHQAI N-Motion

Nissan doet al jaren mee in de top van het crossover segment. Deze klasse is in de loop der jaren geëvolueerd van een “kappers auto” naar een volwaardige gezinsauto. Met een toenemende vraag in het crossover en SUV segment is dit niet zo gek. Met de nieuwe N-Motion heeft Nissan de QASHQAI een facelift gegeven en tevens voorzien van een complete standaard uitrusting.

‘’Hollands’’ design tintje

Het lijkt wel of bij het interieurdesign van de QASHQAI N-Motion ons nationale voetbal elftal de inspiratie is geweest. Zo is er voor gekozen om onze nationale kleur in de vorm van stiksels terug te laten komen in het gehele interieur en zeg nu zelf, wat is er nu beter dan door prachtige oranje details te worden begroet zodra je in de auto stapt? Naast de toffe interieur en media upgrades komt de N-Motion nu ook met een unieke set 19 inch lichtmetalen velgen, zilverkleurige bumperbeschermers en accenten die ook in de dak rails en spiegelkappen worden doorgevoerd. Tel daarbij op dat de auto een panoramisch dakraam, adaptieve ledverlichting en je hebt een pakket die een waarde vertegenwoordigd van maar liefst €3200.-. Al dit moois kost slechts 1750 euro t.o.v. de N-Connecta uitvoering. De QASHQAI N-Motion positioneert zich hiermee tussen de N-Connecta en de Tekna uitvoeringen. Ook de N-Motion is leverbaar met de 1.3 liter benzine motor.

Geavanceerd infotainmentsysteem

De nieuw N-motion uitvoering tilt de toch al geruime standaarduitrusting naar een hoger en meer in het oog springend niveau. Nissan biedt de QASHQAI N-motion uitvoering nu standaard aan met het nieuwe NissanConnect systeem. Dit geavanceerde infotainmentsysteem zorgt er voor dat de bestuurder nu nog intuïtiever opties kan gebruiken zoals: Find my car, Voice control, Apple carplay en Android auto. Ook zijn de updates voor zowel de software als de navigatie maps nu standaard.

De vernieuwde Nissan QASHQAI N-Motion is vanaf nu te bestellen. De prijzen starten bij de €34.890.-

Categorieën