Volvo XC60 2017

Dit jaar stond hij op de Autosalon van Genève, en vanaf dit weekend is ‘ie bij de dealers te bewonderen. We hebben het over de nieuwe Volvo XC60. Geïnteresseerden kunnen vanaf nu een proefrit maken in deze nieuwe SUV. De prijslijst start bij € 58.995,-.

Compleet nieuw

De Volvo XC60 is compleet nieuw en beleefde z’n werelddebuut in Zwitserland. Vanaf nu is hij leverbaar met keuze uit drie benzine- en twee dieselmotoren. De lijst met motoren begint bij de T5-benzinemotor (254 pk), daaropvolgend de T6-benzinekrachtbron met turbo en supercharger (320 pk) en een 407 pk sterke T8 Twin Engine plug-in hybride. Als laatste zijn er voor de dieselrijders een D4 (190 pk) en D5 (235 pk) beschikbaar.

18 inch lichtmetalen velgen

De standaarduitrusting van de Zweedse SUV bevat o.a. Electronic Climate Control met vier gescheiden klimaatzones, Keyless Start, LED-koplampen met grootlichtassistent, Hill-Start Assist en Hill-Descent Control. Verdere standaardvoorzieningen zijn 18 inch lichtmetalen velgen, Park Assist achter, High Performance Audio met tien luidsprekers en Bluetooth-audiostreaming.

Meer informatie over de nieuwe Volvo XC60 leest u in dit nieuwsbericht.

Categorieën