Mercedes-Benz SLC & Mercedes-AMG SLC 43 RedArt Edition 2017

Mercedes-Benz introduceert op verschillende Europese markten de SLC RedArt Edition, waaronder in Nederland. Vanaf april vindt de levering plaats, maar bestellen is nu al mogelijk. Prijzen volgen later deze maand.

Drie motorversies

De speciale RedArt Edition valt te combineren met alle motorvarianten, zo ook met de AMG-versie. De klant kan kiezen voor de SLC 180, SLC 200 en Mercedes-AMG SLC 43. Het motorvermogen is onveranderd en bedraagt dus nog altijd 156, 184 en 367 pk.

RedArt Edition
SLC 180 en SLC 200

Mercedes-Benz voorziet de viercilinder-modellen (de SLC 180 en SLC 200) van 18 inch lichtmetalen velgen en rode accenten op de frontsplitter en diffuser. Ook monteert het merk schijfremmen van groter formaat en rood gelakte remklauwen. Optioneel is de RedArt Edition te bestellen in de matte lak Designo Iridium Silver Magno, maar er is meer mogelijk. Zo is hij te verkrijgen in zes andere carrosseriekleuren.

Ook binnenin keren de rode details terug. Deze kleur zie je o.a. op de lederen stoelbekleding en stiknaden. Verder beschikt de RedArt Edition over een geborduurd Edition-logo op de hoofdsteunen en carbonlederen elementen, dat onder meer op het sportstuur en keuzehendel is toegepast.

Mercedes-AMG SLC 43

Zoals we eerder vertelden in dit nieuwsbericht, wordt ook de Mercedes-AMG SLC 43 aangeboden als RedArt Edition. Dit model staat op 18 inch tienspaaks AMG-velgen in hoogglanzend zwart, met daarachter rode remklauwen. Er is keuze uit diverse lakkleuren, waaronder Designo Seleniet Grey Magno en Designo Iridium Silver Magno. Tevens is hij voorzien van, hoe kan het ook anders, rode accenten op o.a. de velgrand, frontsplitter en diffuser.

Het interieur is grotendeels uitgevoerd in zwart lederen bekleding met nappalederen inzetstukken in Silver Pearl. Rode stiknaden zorgen voor een sportief tintje, terwijl de carbondetails hier ook een bijdrage aan leveren. Uiteraard prijkt op de carbonlederen hoofdsteunen het RedArt Edition-logo.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën