Škoda Karoq 2017

Škoda heeft vandaag meer details van zijn nieuwe Karoq naar buiten gebracht. Op 18 mei a.s. beleeft hij zijn werelddebuut in Stockholm, terwijl ‘ie in de tweede helft van 2017 op de markt wordt verwacht.

Eerste detailfoto’s

Eind april liet Škoda al beelden zien van de nieuwe Karoq. Daar waar het toen ging om gecamoufleerde beelden, gaat het dit keer om echte detailfoto’s.

Skoda’s nieuwe compacte SUV is te herkennen aan zijn trapeziumvormige grille en LED-koplampen. Tevens prijkt op de motorkap het welbekende Škoda-logo.

Bagageruimte tot 1.630 liter

De afmetingen bedragen 4.382 mm in lengte, 1.841 mm in breedte en 1.605 mm in hoogte. Het ruime interieur is te danken aan de wielbasis van 2.638 mm (vierwielaangedreven Karoq: 2.630 mm).

Optioneel is hij leverbaar met het VarioFlex-systeem, dat bestaat uit drie losse achterstoelen. De stoelen zijn eenvoudig te verschuiven en zelfs te verwijderen. De capaciteit van de kofferbak ligt tussen de 479 en 588 liter, maar als de achterste stoelen zijn verwijderd, wordt de bagageruimte uitgebreid naar 1.810 liter.

Nieuw ontworpen dashboard

Škoda heeft de Karoq voorzien van een splinternieuw dashboard, dat volledig opnieuw is ontworpen. Om het nieuwe dashboard heen ontdek je sfeerverlichting in dunne lichtstrips, alsmede boven de vier portieren. Het digitale instrumentarium, infotainmentsysteem en de vier luchtroosters maken het plaatje compleet.

Categorieën