Maserati Levante

Maserati heeft de prijzen van de nieuwe Levante vrijgegeven. De nieuwe premium-SUV van het merk staat dit voorjaar bij de dealers in Nederland. Prijzen zullen beginnen bij € 102.529,-.

Levante Diesel en Levante S

De Levante wordt geleverd met een 3.0 liter V6 biturbo benzinemotor met 430 pk en een 275 pk sterke 3.0 liter V6-turbodieselmotor. Beide motoren zijn gekoppeld aan de intelligente Q4-vierwielaandrijving en een achttrapsautomaat. De Levante S (430 pk) heeft voor de sprint van 0 naar 100 km/h 5,2 seconden nodig, de topsnelheid bedraagt 264 km/h. De Levante Diesel (275 pk) voltooit de sprint van 0 naar 100 km/h in 6,9 seconden en heeft een topsnelheid van 230 km/h.

Luxury Package en Sport Pack

Voor de Levante zijn twee uitrustingspakketten verkrijgbaar: het Luxury Package en een Sport Pack. Daarnaast biedt Maserati keuze uit een groot aantal geavanceerde rijassistentiesystemen, waaronder adaptieve cruise control met automatische Start & Stop-functie, Forward Collision Warning, een automatisch remassistentiesysteem en Lane Departure Warning. Op de optielijst staan onder meer ook een dodehoeksensor, een Surround View-camera en een automatisch bediende achterklep.

Nu te bestellen bij Driessen, Louwman en Munsterhuis

Prijzen van de Maserati Levante beginnen bij € 102.529,- voor de Levante Diesel. De Levante S met 430 pk sterke V6 biturbo benzinemotor is te bestellen vanaf € 140.371,-. Dit voorjaar arriveert de Maserati Levante bij de officiële Nederlandse Maserati-dealers Driessen (Eindhoven), Louwman (Utrecht) en Munsterhuis (Hengelo).

Categorieën