Lexus CT 200h 2017

Lexus presenteert vandaag de vernieuwde CT 200h. Het uiterlijk loopt weer in lijn met andere Lexus-modellen, en binnenin is ook het een en ander veranderd. Vanaf oktober start de levering in Nederland.

Herzien front

De CT 200h werd tijdens de Autosalon van Genève in 2010 het eerst geïntroduceerd. Zeven jaar later behoort het model tot één van de populairste Lexus-modellen wereldwijd. Om dit succes voort te zetten, komt het Japanse premium merk met een optische update.

Het front heeft een nieuw ontworpen grille, terwijl de mistlampen fraai zijn weggewerkt in de metallic grijze behuizing. Daarnaast zien we nieuwe koplampen en achterlichten. Lexus voorziet zowel de achterlichten als richtingaanwijzers van LED-techniek.

Tevens breidt Lexus het aanbod exterieurkleuren uit. Zo kan de klant voortaan ook kiezen uit Lava Orange en Heat Blue.

Groter beeldscherm

Naast het exterieur, is ook de binnenzijde onder handen genomen. De vernieuwde CT 200h beschikt over een 10,3 inch display (voor de navigatie) en two-tone lederen bekleding. In totaal zijn er negen kleurthema’s beschikbaar, die het interieur een frisse uitstraling geven.

Lexus laat het niet alleen bij optische aanpassingen. Ook de actieve veiligheid is verder verbeterd. Het merk introduceert het pakket Lexus Safety System+, dat o.a. uit Pre-Collision System, Dynamic Radar Cruise Control en Lane Departure Alert met stuurassistentie bestaat.

Categorieën