Range Rover SVAutobiography 2017

Land Rover introduceert de Range Rover voor modeljaar 2017, met kleine updates en een nieuwe, luxe uitvoering: de SVAutobiography Dynamic. Bestellen is per direct mogelijk.

Infotainmentsysteem verbeterd

Iets wat in een auto van nu niet meer mag ontbreken, is het infotainmentsysteem. Land Rover heeft om die reden enkele updates doorgevoerd aan zijn bestaande systeem. Het Britse merk belooft dat de bediening logischer is geworden, en dat er nieuwe apps beschikbaar zijn. Het hoogtepunt van alle vernieuwingen voor het infotainmentsysteem is het verbeterde 10 inch touchscreen.

Nieuwe hulp- en veiligheidssystemen

Land Rover breidde het aanbod hulp- en veiligheidssystemen verder uit. Zo is de Range Rover voor modeljaar 2017 voortaan leverbaar met Advanced Tow Assist, dat het achteruitrijden met een aanhanger vergemakkelijkt.

Qua veiligheidssystemen voegde de fabrikant Driver Condition Monitor, Blind Spot Assist en Lane Keep Assist toe. Ook nieuw is de Intelligent Speed Limiter, dat de bestuurder helpt zich aan de snelheidslimiet te houden.

SVAutobiography Dynamic

Met de SVAutobiography Dynamic probeert Land Rover klanten aan te trekken, die in de markt zijn voor een luxe en tegelijkertijd krachtige SUV. Deze nieuwe uitvoering is voorzien van een 550 pk sterke 5.0 liter Supercharged V8-motor met 680 Nm koppel. De krachtbron is gekoppeld aan een achttrapsautomaat van ZF, de acceleratie van 0 naar 100 km/h verloopt in 5,4 seconden.

De Range Rover als SVAutobiography Dynamic is alleen te bestellen met standaard wielbasis. Het model is onder meer te herkennen aan de in Graphite Atlas gespoten grille, motorkapdetails en luchtinlaten. De vier uitlaateindstukken zijn verchroomd, en de 21 of 22 inch lichtmetalen velgen zijn leverbaar in drie kleuren.

Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen. De stoelen zijn verkrijgbaar in vier kleuren, bekleed met leder (gedeeltelijk geperforeerd) in diamantpatroon. Voor het dashboard en de deurpanelen gebruikt Land Rover Grand Black-kleurig houtfineer met rode details. De schakelflippers zijn, afhankelijk van de gekozen kleurencombinatie, afgewerkt in een rode tint.

Alle vanafprijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Range Rover: € 126.864,-

Range Rover SVAutobiography Dynamic: € 244.264,-

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën