Jeep Grand Cherokee Trailhawk 2016

Jeep presenteert de nieuwe Grand Cherokee Trailhawk. Dit model gaat ruim € 10.000,- meer kosten dan de zojuist vernieuwde Grand Cherokee (€ 80.545,-). De Trailhawk-uitvoering is vanaf december dit jaar leverbaar, prijzen starten bij € 91.705,-.

Speciale 18 inch Goodyear Adventure-terreinbanden

Jeeps nieuwe Grand Cherokee Trailhawk is te herkennen aan de speciaal ontwikkelde 18 inch Goodyear Adventure-terreinbanden, carrosserie met nieuwe Trailhawk- en Trail Rated-badges en dakrails met Neutral Grey-kleuraccenten. Net zoals alle andere uitvoeringen, is ook deze Grand Cherokee Trailhawk voorzien van een nieuwe voorzijde. Tevens zijn de grille, koplampen, bumpers en mistlampen opnieuw vormgegeven. Onder de motorkap huist een 250 pk sterke 3.0 liter MultiJet II-dieselmotor, die standaard wordt gekoppeld aan een achttrapsautomaat. 

Infotainmentsysteem

Het zwart uitgevoerde interieur kenmerkt zich door geborstelde, pianozwarte en staalgrijze accenten, en suède-sportstoelen met rode stiksels. Verder is er standaard een 8,4 inch Uconnect-infotainmentsysteem aanwezig, die actuele informatie van o.a. wieluitslag, hoogte van wielophanging en de 4×4- en Selec-Terrain-modi weergeeft.

Standaard is ‘ie uitgerust met diverse offroad-systemen, inclusief Quadra-Lift-luchtvering. Dankzij Selec-Speed Control past de bestuurder de snelheid van de auto aan tijdens klimmen en dalen. Dit kan middels de schakelpeddels aan het stuur.

Categorieën