Ford GT 2016

Ford heeft de richtprijs van de nieuwe GT bekendgemaakt. De prijs staat voorlopig op € 537.000,-. De definitieve verkoopprijs maakt Ford in de zomer bekend. Mensen die geïnteresseerd zijn in de nieuwe GT kunnen zich aanmelden via een speciale website. Er worden slechts 500 exemplaren verkocht.

Slechts 500 exemplaren

De GT wordt één van de zeldzaamste Ford-modellen ooit. De productie is beperkt tot 250 eenheden per jaar, in totaal 500 stuks.

Iedereen die geïnteresseerd is in de aanschaf van de GT mag zich inschrijven. Kandidaten hebben de mogelijkheid om het Ford-dealerbedrijf van hun keuze op te geven en, als ze worden goedgekeurd, kunnen ze hun aankoop voltooien met behulp van de nieuwe Ford GT-conciërgeservice.

600 pk en koolstofvezel

De Ford GT heeft een carrosserie dat is vervaardigd uit koolstofvezel, en gebruikt als krachtbron de 600 pk sterke 3.5 liter EcoBoost V6-benzinemotor.

Acht carrosseriekleuren

Men kan kiezen uit acht carrosseriekleuren, waaronder de kleur Liquid Blue. Deze kunnen worden gecombineerd met één van de zeven verschillende stripingkleuren. Bepaalde combinaties van de configurator zijn wellicht niet beschikbaar wanneer de productie eind dit jaar start.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën