nationale auto awards

Gaaf! Bij de uitreiking van de Nationale Auto Awards zijn er verschillende categorieën waarin een prijs gewonnen kan worden. In de categorie Autopersonality of the Year kan onze hoofdredacteur Joeri van Dam zelfs de eerste prijs in de wacht slepen! (stemlink)

Opsteker

Voor onze relatief jonge website zou een eerste plaats een gave opsteker zijn voor de uren die we er met het hele team insteken. Bij winst, verwachten we, dat we onze website een extra boost kunnen geven. Bijvoorbeeld, dat we vaker mooie auto’s voor jullie kunnen testen en meer introducties kunnen bijwonen.  

Nationale Auto Awards

Op 20 januari reikt Kim Kötter tijdens het Auto Award Festival in Studio’s Aalsmeer, de awards uit. Jullie hebben nog tot 13 december de tijd om te stemmen. Dat kan gemakkelijk en snel via deze link. De velden ‘beoordeling’ en ‘verbeterpunten’ zijn niet verplicht dus die kun je voor het gemak overslaan door op ‘volgende’ te klikken.

Win zelf mooie prijzen!

Wist je dat wanneer je stemt ook nog eens kans maakt op tickets voor de Formule 1? Je ontvangt later een e-mail met daarin de bevestigingslink om jouw stem te bevestigen (misschien in je SPAM-box). Alleen bevestigde stemmen tellen mee! Bedankt voor je tijd en support. Op naar nog meer gave content in 2020.

Zelf de toekomstige Autopersonality worden?

Ps. We zijn op zoek naar nieuw schrijf-talent. Vind je het heerlijk om over auto’s te praten en schrijven? Stuur ons dan een bericht op info@dagelijksauto.nl ter attentie van Joeri.

Categorieën