Ford Fiesta Silver Edition & Candy Blue Edition 2016

Ford introduceert in Nederland een nieuwe, speciale editie van de populaire Fiesta: de Silver Edition en Candy Blue Edition. Beide versies zijn per direct leverbaar bij de dealers.

Gebaseerd op Titanium-uitvoering

De twee nieuwe edities zijn gebaseerd op de luxe Titanium-uitvoering. Standaard beschikken de Silver Edition en Candy Blue Edition over een carrosseriekleur in Moondust Silver of Candy Blue. Tevens hebben de buitenspiegelkappen en het dak een contrasterende zwarte kleur. Bovendien zijn de buitenspiegels elektrisch inklapbaar.

Optioneel wordt de Fiesta als Silver Edition en Candy Blue Edition geleverd met het Advanced Technology Navigation Pack (€ 995,-), privacy glass (€ 200,-) en zwarte 16 inch lichtmetalen velgen (€ 350,-). Het eerstgenoemde pakket is uitgebreid te noemen, en bestaat onder andere uit Active City Stop, automatische airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel, inschakelende dimlichten en regensensor, cruise control, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verwarmbare voorruit, geïntegreerd navigatiesysteem met 5 inch kleurenscherm, SYNC met AppLink (een Bluetooth- en Voice Control-systeem), SMS-voorleesfunctie, USB-aansluiting en parkeersensoren achter.

Voorzien van EcoBoost-motor

De Fiesta Silver Edition en Candy Blue Edition zijn voorzien van de 100 pk sterke 1.0 liter EcoBoost-motor. Onlangs, op 1 juni 2016, is deze krachtbron van Ford voor de vijfde maal op rij uitgeroepen tot ‘International Engine of the Year’, in de categorie ‘Best Engine Under 1.0-litre’.

Prijskaartje

Ford levert de Fiesta Silver Edition vanaf € 18.675,-. De Candy Blue Edition heeft een prijskaartje van € 18.975,-. Het is ook mogelijk beide Fiesta-edities te rijden via het Ford Options-programma. Daarbij bepaalt de klant zelf wat hij of zij doet aan het einde van de looptijd van het contract: inruilen, houden of teruggeven.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën