Ford Kuga Vignale 2016

Ford introduceert de luxe uitgeruste Kuga Vignale, de topversie van het model. De marktintroductie volgt later dit jaar, en is vanaf dat moment leverbaar bij één van de tien FordStores in Nederland.

Chic vanbuiten, luxe vanbinnen

De Kuga Vignale is gespoten in de parelmoer exterieurkleur Milano Grigio. De beschermingsplaten, portieren en kofferbak hebben een donkerglanzende afwerking.

Voor de binnenkant van de portieren en de stoelen is gewatteerd Windsor-leer gebruikt. De fraaie, lichte kleur heet Cashmere. Ook het dashboard is van dit materiaal voorzien.

Ook niet onbelangrijk is het standaard aanwezige SYNC 3-infotainmentsysteem. De bediening werkt via het 8 inch touchscreen.

Motoren en hulpsystemen

Ford levert de Kuga Vignale enkel met een 1.5 liter EcoBoost-benzinemotor, die over 150 of 180 pk beschikt. De 150 pk-versie is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak, en de krachtigste variant is voorzien van een zestrapsautomaat. Daarnaast heeft de laatstgenoemde uitvoering standaard vierwielaandrijving.

Tot slot beschikt de Kuga Vignale over diverse hulpsystemen, waaronder Blind Spot Information System, Traffic Sign Recognition, Lane Keeping Alert, Lane Keeping Aid en Driver Alert.

Categorieën