Ford Fiesta ST-Line 2017

Ford introduceert de nieuwe Fiesta in vier verschillende uitvoeringen: de Titanium, Trend, ST-Line en Vignale. De twee laatstgenoemde zijn vanaf nu bestelbaar, maar verschijnen in oktober. In 2018 volgen de Fiesta Active en 200 pk sterke Fiesta ST.

Actieve en passieve veiligheid

De nieuwste generatie Fiesta beschikt over vele actieve en passieve veiligheidssystemen. Naar verwachting zal hij hierdoor de maximale score van vijf sterren halen bij de Euro NCAP-veiligheidstest. Zaken als adaptieve cruise control, dodehoekdetectie en verkeersbordherkenning zijn beschikbaar voor meer veiligheid.

SYNC 3 is optioneel

De Vignale-uitvoering is te herkennen aan de 17 inch lichtmetalen velgen, bijzondere exterieurdetails en lederen stoelbekleding. Voor de sportieve rijder is er de ST-Line, met aangedikte bumpers en een aangepast onderstel.

Voor het eerst is de Ford Fiesta leverbaar met een glazen panoramadak, dat over de gehele lengte is te openen. De auto beschikt over vele individualiseringsopties en optioneel is een hoogwaardig B&O Play-geluidssysteem te bestellen, alsmede het SYNC 3-entertainmentsysteem.

Fiesta op benzine of diesel

De Fiesta is leverbaar met benzine- en dieselmotoren. Eén ervan is de bekroonde 1.0 liter EcoBoost driecilinder benzinemotor met 100 of 125 pk. Het gemiddelde brandstofverbruik bedraagt 4,3 liter/100 km. De dieselmotor is een 1.5 liter TDCi met 85 pk, en een brandstofverbruik van 3,2 liter/100 km.

Alle vanafprijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Fiesta ST-Line: € 18.795,-

Fiesta Vignale: € 21.345,-

Categorieën