EV Experience 2021

Nadat de rook van de Formule 1 is opgetrokken, opent de EV Experience van vrijdag 24 t/m zondag 26 september haar garagedeuren. Tijdens deze experience maken bezoekers kennis met alle vormen van emissievrij vervoer.

Geen brullende motoren of benzinedampen maar voorbij zoevende EV’s (Electric Vehicles), e-bikes, scooters, steps en nieuwe oplossingen voor het brengen van pakketjes door jouw woonplaats. De pitboxen zijn omgebouwd tot pop-up stores van diverse automerken en toeleveranciers. Hier ontvang je de laatste informatie over de nieuwste modellen en producten. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, want maar liefst 60 verschillende EV’s staan in de pitstraat opgelijnd. Neem zelf plaats achter het stuur om te ervaren hoe deze auto’s rijden en welke technologie ze aan boord hebben. Met diverse onafhankelijke partners zijn er dagelijks workshops te volgen om elektrisch rijden te omarmen en de overstap te maken. 

EV Jaarboek aanwezig

Uiteraard is ook het EV Jaarboek aanwezig op de EV Experience om de bezoekers te informeren over de huidige en toekomstige elektrische auto’s van dit én volgend jaar. Je kunt je vragen stellen aan Jasper Engel en Joeri van Dam.

Veel workshops

Een uniek overzicht van het actuele aanbod van elektrische auto’s, de mogelijkheid tot het maken van proefritten op het circuit en workshops over alle facetten van elektrisch rijden maken deze experience een unieke ervaring. 

Op de paddock staan de nieuwste speed pedelecs, e-bikes, steps en scooters voor je klaar om mee gereden te worden over het Last Mile Parcours. Benieuwd naar hoe grootstedelijke gebieden er over een paar jaar uitzien? Ervaar zelf de verschillende oplossingen. Technologisch staan auto’s ook niet stil; hoe is het om door een auto gereden te worden en te vertrouwen op de aanwezige software?

Met korting naar de EV Experience?

Namens de EV Experience mogen je een korting van ruim 25% aanbieden. Dat hebben we afgerond op 10 euro korting. In plaats van 35 euro per kaartje, betaal je dan nog maar 25 euro per kaartje. Om je kortingskaartje van 25 euro te claimen dien je de kortingscode EVEXPDAGELIJKSAUTO hier in te vullen.

Praktische informatie

De garagedeuren zijn van 24 t/m 26 september 2021 dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Een update over programmering en deelnemers vindt u op de website.
Experience Tickets zijn beschikbaar in beperkte oplage. Alle informatie is te vinden op www.evexperience.nl

Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *