Donrox Ride A922

Het vullen van een gat in de markt is tegenwoordig niet makkelijk, er bestaan al zoveel handige snufjes. Donrox heeft echter een elektrische bandenpomp gelanceerd, waar niks tegenop kan. Met alles erop en eraan laat deze Donrox A922 je nooit in de steek!

Goed voor elke situatie

Het is niet zomaar een bandenpomp, het is een alle-banden pomp. Met deze Donrox A922 pomp je fietsen, auto’s, motoren en campers/caravans. En als je dan eindelijk op de camping staat, kun je er ook nog eens de voetbal of opblaaskrokodil mee oppompen. Dankzij de makkelijk verwisselbare pompstukken is het mogelijk te switchen tussen autoband en fietsband in enkele seconden. 

Sta je op het punt te vertrekken van de camping en lijkt de band van de caravan of camper wat leeg? Hang de Donrox A922 er even aan hij meet de bandenspanning voor je. Te laag? Dan pomp je hem meteen vol! Te hoog? Nou, dan kan deze pomp hem ook gecontroleerd leeg laten lopen voor je. Deze elektrische pomp kan tot wel 8.2 bar pompen, genoeg voor flinke caravans en campers. In het donker kan de Deze Donrox zelfs gebruikt worden als zaklamp.

Donrox in automodus
De Donrox A922 in autoband modus

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat auto’s zelf de bandenspanning meten en een aangeven via het infotainmentsysteem. Wanneer dit het geval is, hoef je met de Donrox A922 niet meer langs een tankstation maar kan het simpelweg even aan de kant van de weg. Het ideale aan de Donrox is dat je ondertussen de pomp neer kan zetten en verder kan gaan met andere zaken. De pomp staat stabiel op zijn voet en pompt rustig door tot de (door jou aangegeven) bandenspanning is bereikt, waarna het pompen automatisch stopt. De slang blijft ook vastzitten aangezien het vastgeschroefd kan worden. 

Donrox in motor modus.
De Donrox A922 in motorband modus

Perfecte service

Donrox levert niet alleen het product, maar ook de nodige uitleg en service. Zodra je een product besteld op Donrox.com krijg je direct een e-mail met nodige informatie over het apparaat en een uitleg filmpje waar verteld wordt hoe je precies deze pomp moet gebruiken. Heb je na dit nuttige filmpje en de gebruiksaanwijzing nog steeds vragen, kun je altijd mailen naar Info@donrox.com en krijg je snel een vriendelijke reactie terug met het antwoord op je vraag. 

Deze Donrox A922 wordt geleverd in een doosje waar de elektrische pomp net in past. In het schuim is precies een uitsnede gemaakt voor de pomp met alle bijkomende accessoires. Ook krijg je een tasje met het merk erop waar alles in past, zo past hij perfect in een kastje of kan hij in een zijvak in de auto kwijt. Wanneer nodig heb je dan alle onderdelen bij elkaar en kun je dankzij de ingebouwde zaklamp zelfs in het donker nog je bandenprobleem oplossen.

De caravanbanden nog even bijvullen voor vertrek richting de winterstalling

Conclusie Donrox bandenpomp

Heb jij een vaak een probleem met de bandenspanning, heb je geen zin om speciaal langs het tankstation te rijden of heb je misschien een oldtimer thuis? Kijk gerust eens rond op Donrox.com en twijfel niet over deze elektrische pomp. Gecontroleerd de band leeg laten lopen, banden oppompen, een zaklamp/powerbank en geschikt voor vrijwel elk voertuig en de voetbal! Dit multifunctionele apparaat is zeker het aanschaffen waard via Donrox.com. 

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *