Suzuki Vitara

De eerste foto’s en een video zijn vrij gegeven van de vernieuwde Suzuki Vitara. De compacte SUV van Suzuki heeft een nieuw krachtiger design gekregen. Vooral de nieuwe grille en gewijzigde achterlichten geven de Vitara een stoerdere uitstraling.

Ook vernieuwingen in de Suzuki Vitara

Naast een stoerder en krachtiger exterieur is het interieur ook voorzien van een opfrisbeurt. Wat we nu al kunnen zien is dat het dashboard voorzien is van een digitaal kleurenscherm tussen de twee analoge toeren- en snelheidsmeters. Ook een panoramadak zal gaan behoren tot het optiepakket.

Een tweetal motoren en vier uitrustingsniveaus  

De nieuwe Suzuki Vitara zal leverbaar worden met een tweetal motoren. Suzuki heeft vast verklapt dat één hiervan de bekende 1,4 liter Boosterjet-benzinemotor met turbo is. Voor de offroad rijders onder ons is de Vitara ook optioneel uit te rusten met het Suzuki AllGrip vierwielaandrijving.

De nieuwe Vitara zal leverbaar zijn in vier verschillende uitrustingsniveaus. Ook zal er een tweetal nieuwe exterieurkleuren worden toegevoegd aan de opties. Tot dusver blijft het bij wat kleine teasers, verdere informatie betreft motoren, uitrusting en de prijzen worden in een later stadium bekend gemaakt.

De nieuwe Suzuki Vitara zal zijn debuut gaan maken tijdens de Paris Motor Show die gehouden wordt in oktober dit jaar. Diezelfde maand nog zal de Vitara bij de dealer staan.

Video Suzuki Vitara Teaser

https://youtu.be/m7VIHE-2D1Q

Categorieën