smart Brabus fortwo cabrio 2016

Sneller, meer vermogen en leverbaar in drie uitvoeringen: dit is de nieuwe smart Brabus. Hij is er als fortwo, fortwo cabrio en forfour. De prijzen zijn nog niet bekend en zullen in juni bekendgemaakt worden. Vanaf augustus 2016 zullen ze uiteindelijk bij de dealers staan.

Meer vermogen: in totaal 109 pk

De nieuwe smart Brabus-modellen zijn krachtiger dan ooit. Dat komt omdat het vermogen en maximumkoppel, ten opzichte van het vorige model, zijn toegenomen met respectievelijk 7 pk en 23 Nm. Alle uitvoeringen beschikken over een vermogen van 109 pk en 170 Nm aan koppel, en hebben dezelfde drie-in-lijn benzinemotor. De fortwo en fortwo cabrio behalen een topsnelheid van 165 km/h, terwijl de forfour een topsnelheid heeft van 180 km/h. Accelereren van 0-100 km/h gaat bij de fortwo en fortwo cabrio in 9,5 seconden, de forfour doet dit in 10,5 seconden. Het gemiddelde verbruik van de fortwo bedraagt 4,5 liter/100 km, de fortwo cabrio en forfour verbruiken 4,6 liter/100 km.

Brabus lichtmetalen velgen in matgrijs

De sportieve topmodellen van smart onderscheiden zich met een achterdiffuser in matgrijs, uitlaatsierstukken in chroomlook en Brabus lichtmetalen Monoblock IX-velgen in matgrijs en glansgedraaid. Alle smart Brabus-uitvoeringen worden standaard geleverd met Yokohama-banden, een afsluitbaar dashboardkastje, het Cool & Audio-pakket en automatische afstandswaarschuwing. De smart Brabus fortwo en forfour ontvangen af-fabriek bovendien een panoramadak.

Nieuwe premium-uitvoering

De nieuwe smart Brabus is vanaf nu ook leverbaar in de luxere Xclusive-uitvoering. Deze uitvoering bevat o.a. Brabus-sportstoelen in nappaleder, een combi-instrument van kunstleder en stof, een Brabus-dashboardinstrument met cockpitklok en toerenteller, Brabus-vloermatten, het LED & Sensor-pakket, stoelverwarming en Xclusive-logo’s in de spiegeldriehoek of op de B-stijl.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën