Honda Jazz 2011

Aan een nieuwe auto hangt meestal een gepeperd prijskaartje. Bovendien dalen nieuwe auto’s relatief snel in waarde. Reden temeer voor veel mensen om op zoek te gaan naar een betaalbare occasion. Dat brengt wel wat onzekerheid met zich mee. Want welke tweedehandsauto kun je nu echt vertrouwen? Deze vijf occasions staan garant voor vele onbezorgde kilometers.

Honda Jazz

Speel je graag op safe? Dan is de Honda Jazz waarschijnlijk de beste keus die je kunt maken. De Jazz, ook wel verkocht als Honda Fit, is een vijfdeurs mini-MPV uit het B-segment. Deze occasion beschikt over voorwielaandrijving en is ruim van binnen en compact van buiten. Niet alleen handig voor gezinnen, maar ook voor stadsbewoners en forenzen. Daar komt nog bij dat de Honda Jazz zuinig is in gebruik. Voor een tweedehands Jazz uit 2009-2013 moet je rekenen op een aanschafprijs vanaf € 6.000,-.

Lexus CT 200h

Lexus is het luxe broertje van Toyota. Van een Lexus mag je dus ook dezelfde kwaliteit verwachten als van een Toyota. Wie een probleemloze auto zoekt die ook nog eens alle comfort biedt, zit goed in de Lexus CT 200h. Bijkomend voordeel: de Lexus CT 200h heeft een bescheiden verbruik. Voor een Lexus CT 200h uit de periode 2011-2015 betaal je ongeveer € 12.500,-.

Mazda3

De Mazda3 is er als vierdeurs sedan en vijfdeurs hatchback. Beide typen combineren een gestroomlijnd uiterlijk met een uitstekende brandstofzuinigheid. De Mazda3 beschikt over een paar prima voorstoelen, een scherpe besturing en ook de transmissie schakelt mooi precies. De achterbank biedt een verrassende hoeveelheid ruimte. Kortom: Japanse kwaliteit van de bovenste plank. Reken op ongeveer € 9.000,- voor een Mazda3 van 2009-2013.

Kia Picanto

Zoek je een betrouwbare occasion die ook nog eens goed is voor je portemonnee? Maak dan kennis met de Kia Picanto. Deze compacte stadsauto is zuinig in gebruik én in wegenbelasting. Dit alles maakt de Picanto tot een gewilde tweedehandsauto. Voor een Picanto vanaf 2011 moet je rekenen op minimaal € 4.000,-.

Mitsubishi Outlander

Als het om betrouwbaarheid gaat, hebben Japanse auto’s een onkreukbaar imago. Dat geldt zeker voor de Mitsubishi Outlander. Deze comfortabele SUV heeft een stoer uiterlijk en een zee aan binnenruimte. En niet onbelangrijk: je kunt er ook nog eens een flinke caravan mee trekken. De prijzen voor een Outlander uit 2003-2009 beginnen bij ongeveer € 5.000,-.

Gratis kentekencheck

Heb je interesse in een occasion? Dan kan het handig zijn om nu alvast de waarde van je huidige auto te bepalen. Doe de gratis kentekencheck bij wijkopenautos.nl en ontdek jouw mogelijkheden.

Categorieën