Fiat 500L 2017

Om qua uiterlijk de 500 bij te blijven, onderwerpt Fiat de 500L aan een facelift. Het blijft echter beperkt tot optische wijzigingen. Op technisch vlak blijft alles zoals het is.

Verchroomde inzetstukken

Dankzij nieuwe lichtunits en een herziene grille, heeft Fiats ruimtewonder meer 500-trekjes. Ook ontdekken we verchroomde inzetstukken op de flanken en voor- en achterbumper. Deze moeten de 500L weer een frisse uitstraling geven.

Net als de reguliere 500, is ook de 500L op smaak te brengen. De klant kan in totaal kiezen uit 37 kleurencombinaties en exterieurkleuren als Bellagio Blue, Sicilian Orange, Sorrento Yellow, Cinema Black, Maestro Grey, Tuscan Green en Passion Red.

Opnieuw ontworpen dashboard

Tevens hield Fiat het interieur tegen het licht. Het Italiaanse merk zegt de 500L te hebben voorzien van een opnieuw ontworpen dashboard, met een 7 inch touchscreen als blikvanger. Dit aanraakscherm van het Uconnect-infotainmentsysteem is standaard op de Lounge-uitvoering. Ook oogt de binnenzijde weer jonger, door het gebruik van chromen accenten.

Nieuwe uitvoering: 500L Cross

Fiat grijpt de facelift voor de 500L aan, om een nieuwe uitvoering te introduceren. Binnenkort wordt het leveringsprogramma verrijkt met de 500L Cross, een avontuurlijk ogende variant. Het model beschikt over stoere skidplates, two-tone lak, een aangepaste grille en 17 inch velgen.

Categorieën