BMW 7 Serie The Next 100 Years 2016

Vanwege het honderdjarige bestaan van BMW komt de fabrikant met de speciale 7 Serie The Next 100 Years op de proppen. Deze bijzondere editie is door BMW Individual ontwikkeld, en er komt slechts één exemplaar naar Nederland.

Carrosseriekleur Centennial Blue metallic

De jubileumuitvoering is direct te herkennen aan de carrosseriekleur Centennial Blue metallic, exclusief voor alle honderd exemplaren. Ook is de 7 Serie The Next 100 Years voorzien van BMW Individual 20 inch lichtmetalen wielen met V-spaakstyling in zilvergrijs en metaalgrijs. Een handgemaakt opschrift met de tekst ‘The Next 100 Years’ siert de B-stijlen, de strip boven het dashboardkastje en de hoofdsteunen voor- en achterin.

Exclusief leder en Alcantara

Het interieur van de 7 Serie The Next 100 Years is bekleed met BMW Individual Merino-leder in de kleur Smoke White met zwarte accenten. De vloerbedekking, veiligheidsgordels en hemelbekleding zijn van Alcantara, en eveneens uitgevoerd in de kleur Smoke White. Tevens is het stuur met leder bekleed en afgewerkt met houten panelen in zwarte pianolak.

Daarnaast wordt deze speciale 7 Serie geleverd met een luxe pen van het merk Montblanc, die onlangs op dit vlak een samenwerking is aangegaan met BMW.

Drie aandrijflijnen

De 7 Serie The Next 100 Years biedt keuze uit drie aandrijflijnen, met en zonder xDrive-vierwielaandrijving. De jubileumversie is er als 740Le iPerformance (326 pk), 750Li (450 pk) en M760Li xDrive Excellence (610 pk).

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën