Fiat 500X 2017

Het Italiaanse automerk Fiat levert de 500X met 1.6 liter MultiJet-dieselmotor voortaan ook met DCT-automaat. Deze motorisering staat in de prijslijst vanaf € 29.795,-.

DCT-automaat met twee koppelingen

Zoals eerder in dit nieuwsbericht is vermeldt, is de Fiat 500X voortaan leverbaar met een DCT-automaat met dubbele koppeling, in combinatie met de 120 pk sterke 1.6 MultiJet dieselmotor. Dankzij de twee droge koppelingen, is het mogelijk te schakelen zonder dat het vermogen naar de aangedreven wielen onderbroken wordt.

500X lichtelijk opgefrist

Fiat heeft de 500X voorzien van een kleine update. De grootste veranderingen bevinden zich aan de binnenkant. Zo heeft het interieur nieuwe kleurthema’s gekregen, en is de middenconsole voorzien van een nieuw design. Mocht de klant willen upgraden naar de Cross- of CrossPlus-uitvoering, dan treft men aan de buitenkant nieuwe zilveren skidplates. Bovendien levert Fiat de opgefriste 500X met twee nieuwe exterieurkleuren (Blu Jeans en Bronzo Donatello) en zijn er nieuwe 17 inch lichtmetalen velgen beschikbaar. 

Categorieën