Audi TT Coupé Competition 2017

Audi heeft de Nederlandse prijzen van de TT Competition bekendgemaakt. Het uiterlijk van de Competition-uitvoering is extra opvallend, mede door de relatief grote achterspoiler. Bestellen is per direct mogelijk vanaf € 66.145,-.

Hoogglans zwarte accenten

Het Competition-pakket voor de TT-modellen is herkenbaar aan de hoogglans zwart gespoten buitenspiegelkappen, grille, diffuser en achterspoiler. De verchroomde uitlaatsierstukken zijn zwart van kleur, maar niet zo opvallend als de 19 inch vijfspaaks velgen. 

Er is keuze uit drie verschillende metallic carrosseriekleuren, namelijk Gletsjer White, Nano Grey en Tango Red. Daarnaast is er de kleur Ara Blue met kristaleffect. De stoffen kap wordt overigens enkel in het zwart aangeboden.

Lederen/Alcantara stoelen

Verder zijn de TT Coupé en TT Roadster als Competition voorzien van sportstoelen met lederen en Alcantara bekleding, een driespaaks S line-sportstuur en aluminium interieuraccenten. 

De uitrusting bevat o.a. MMI-navigatie Plus, Audi Drive Select, het Audi Sound System, comfort-airconditioning en parkeerhulp achter.

Alleen met 2.0 liter TFSI-motor

Audi levert de Competition-uitvoering enkel in combinatie met de 230 pk sterke 2.0 liter TFSI-krachtbron. Standaard is deze motor gekoppeld aan een zestraps S tronic-automaat met dubbele koppeling. 

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

TT Coupé Competition: € 66.145,-

TT Roadster Competition: € 69.145,-

Categorieën