Audi Q2 Launch Edition 2016

In november a.s. start de marktintroductie van de Audi Q2, en dat is voor het Duitse automerk de reden om met een speciale uitvoering te komen. De fabrikant introduceert de Q2 Launch Edition. Hij is onmiddellijk te bestellen, prijzen beginnen bij € 40.990,- (inclusief BTW en BPM) voor de 150 pk sterke 1.4 liter TFSI-krachtbron.

Krachtbron met 150 pk

De Audi Q2 Launch Edition is uitgerust met een 150 pk sterke 1.4 liter TFSI-benzinemotor. Indien de krachtbron weinig wordt belast, schakelt de motor automatisch en ongemerkt twee cilinders uit. Dit om het brandstofverbruik te beperken.

Standaard wordt ‘ie geleverd met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Optioneel is hij ook leverbaar met een zeventraps S tronic-automaat met dubbele koppeling. De prijs van deze uitvoering bedraagt € 42.730,- (inclusief BTW en BPM).

S Line-exterieurpakket

Audi’s Q2 Launch Edition is te herkennen aan de exterieurkleur Quantum Grey, de 19 inch lichtmetalen velgen en het S Line-exterieurpakket (met o.a. zwart gekleurde buitenspiegels).

Zaken zoals LED-koplampen, een licht- en regensensor, MMI-navigatie, parkeerhulp achter, cruise control en een bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay, zijn standaard aanwezig. Tot slot is de Launch Edition voorzien van het lichtpakket, waardoor de decoratielijsten vanbinnen in tien verschillende kleuren zijn te regelen.

Categorieën