Audi Virtual Reality Experience 2017

Audi introduceert een nieuwe manier om je auto samen te stellen en te bekijken, voordat je de bestelling plaatst: de Virtual Reality Experience. De technologie op dit gebied is goed ontwikkeld en een virtuele wandeling rond je te bestellen Audi, zorgt ervoor dat je de juiste keuzes maakt.

Ervaar je nieuwe Audi in 3D

Deze beleving geeft de koper de gelegenheid om in de auto te zitten, er om heen te lopen en de kofferruimte te bekijken. Allemaal in 3D en in zeer hoog detail, met licht- en geluidseffecten. Er is keuze uit verschillende omgevingen en door middel van ‘x-ray vision’, kan de auto zelfs onderhuids bekeken worden.

De VR Experience is beschikbaar voor elke Audi in elke gewenste configuratie. Alleen al voor de A4 zijn 1,5 miljoen verschillende configuraties mogelijk. Dit geeft aan hoe behulpzaam een beleving als deze kan zijn.

Thuis of bij de dealer

Het configureren kan bij de dealer, maar ook thuis via de configurator op audi.nl. Daarna ontvang je een code, waarmee de auto opgeroepen kan worden en de vrtuele beleving kan beginnen. De Audi VR Experience wordt nu al ingezet in de gedigitaliseerde ‘private lounge’ van Audi Centrum Hengelo. Nog dit jaar krijgen vijf andere Nederlandse Audi Centra met een private lounge de beschikking over de vooruitstrevende VR-technologie.

Categorieën