Aston Martin Vantage S Red Bull Racing Edition 2017

Aston Martin introduceert voor de Vantage S-modellen (als V8 en V12) de Red Bull Racing Edition. Deze speciale uitvoering is uiteraard een verwijzing naar het Formule 1-team van de energiedrankfabrikant. In het tweede kwartaal van 2017 vinden de eerste leveringen plaats.

Red Bull Racing-details: vanbinnen en -buiten

De Vantage S als Red Bull Racing Edition is standaard uitgevoerd in de kleur Mariana Blue, maar optioneel is hij ook te verkrijgen in mat Mariana Blue en glanzend Tungsten Silver.

Her en der vinden we koolstofvezel, zoals op de front splitter, grille en diffuser aan de achterzijde. Tevens springen de rode en gele accenten in het oog, dat doet denken aan de F1-bolides van Red Bull Racing.

Ook het interieur is voorzien van opvallende details. Zo prijkt het teamlogo op de hoofdsteunen, en ontdekken we rood/geel gekleurde stiknaden. Het stuurwiel is met hoogwaardig leder bekleed.

V8 of V12

Aston Martins Red Bull Racing Edition onderscheidt zich niet onderhuids. De editie geeft alleen het in- en exterieur een speciaal tintje mee. Dit betekent dat de V8 Vantage S nog altijd 436 pk levert, dankzij een 4.7 liter achtcilinder, en de V12 Vantage S 573 pk sterk is. De laatstgenoemde variant wordt aangedreven door een 5.9 liter twaalfcilinder.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën