Alfa Romeo Giulia Veloce 2017

Alfa Romeo onthult tijdens de komende Autosalon van Parijs de Giulia Veloce, die in twee smaken op de markt verschijnt. De benzineversie is er vanaf € 52.050,-, terwijl de Giulia Veloce met dieselmotor leverbaar is vanaf € 53.550,-.

Sportieve styling

Alfa Romeo voorziet de sportief ogende Giulia Veloce van aangepaste bumpers, Xenon-koplampen, hoogglanzend zwarte afwerking voor de portieren en een dubbel uitlaatsierstuk. Optioneel is ‘ie leverbaar met 19 inch lichtmetalen wielen.

Ook het interieur heeft een sportieve uitstraling, dankzij de zwart leder beklede sportstoelen, het sportstuurwiel en aluminium panelen voor het dashboard, de middenconsole en deurpanelen.

Standaarduitrusting

De standaarduitrusting van de Giulia Veloce bestaat o.a. uit dual-zone climate control, het Alfa DNA-systeem en het Connect-infotainmentsysteem met 6,5 inch touchscreen. Daarnaast omvat het pakket veiligheidssystemen Forward Collision Warning met Autonomous Emergency Brake en voetgangerssignalering, het Integrated Brake System, Lane Departure Warning en cruise control met snelheidsbegrenzer.

Twee versies: benzine of diesel

De Giulia Veloce wordt geleverd met een 2.0 liter turbobenzinemotor (280 pk) of 2.2 liter dieselkrachtbron (210 pk) onder de kap. Het maximumkoppel bedraagt respectievelijk 400 en 470 Nm.

Beide motorvarianten zijn gekoppeld aan een achttrapsautomaat en beschikken over Q4-vierwielaandrijving. Informatie over topsnelheid en brandstofverbruik, is nog niet vrijgegeven.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Giulia Veloce (benzine, 280 pk): € 52.050,-

Giulia Veloce (diesel, 210 pk): € 53.550,-

Categorieën