Alfa Romeo Stelvio B-Tech (2)

Alfa Romeo introduceert een tijdelijke B-Tech-uitvoering, bestemd voor de Giulia en Stelvio. Er komen van de modellen respectievelijk 150 en 100 exemplaren naar Nederland. De Giulia B-Tech is er vanaf € 50.950,-. De Stelvio B-Tech kost minimaal € 67.990,-.

Donkere details

De B-Tech-versie staat voor donkere details. Enkele voorbeelden zijn de buitenspiegelkappen, uitlaateindstukken, dakrails en raamomlijsting. Ook de V-vorm in de grille en het inzetstuk van de achterbumper zijn zwart. Standaard bezit de Giulia 18 inch wielen, terwijl de Stelvio grote 20 inch velgen krijgt aangemeten. Voor wie dit niet groot genoeg is, zijn er optioneel grotere maten verkrijgbaar.

Zowel de Giulia als Stelvio B-Tech zijn standaard rijk uitgerust. Beiden beschikken over een infotainmentsysteem met 8,8 inch-display (en ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto), adaptieve cruise control, parkeersensoren vóór en achter en bi-xenon koplampen.

Motorversies

Onder de kap is er van alles mogelijk. Zo is de Giulia B-Tech leverbaar met een 2.0 liter benzinemotor (200 pk) en een 2.2 liter dieselkrachtbron (160 of 190 pk). De Stelvio B-Tech kent nog B-Techmeer mogelijkheden. Denk aan twee benzineversies (200 of 280 pk) en drie diesels (160, 190 of 210 pk).

Alle motorvarianten zijn standaard gekoppeld aan een achttrapsautomaat, met daarbij schakelflippers achter het stuur.

Categorieën