Het Ford Go Electric evenement: Fords visie op elektrisch rijden

Ford Go Electric Mustang Mach-E 1400

Ford wil graag laten zien dat ze volop meedoen in de elektrificatie van ons wagenpark. Lange tijd had Ford slechts weinig hybride en elektrische modellen in zijn programma, maar die achterstand zijn ze aan het inlopen. Tijdens het Ford Go Electric evenement, van 25 september tot 1 oktober in Rotterdam, toont Ford zijn visie, en zijn nieuwste elektrische modellen, plus een leuke bonus.

Continue reading »

Nikola: van ambitieuze Tesla-killer naar complete ondergang in slechts twee weken

Ondergang Nikola

De opkomst van voertuigen met alternatieve aandrijvingen is verweven met verhalen van valse beloftes, oplichting en het schaamteloos namaken van andermans uitvindingen. Met veel bombarij geïntroduceerde namen klappen al snel als een zeepbel uit elkaar. Geen enkel bedrijf spatte echter van zo’n hoogte en met zo’n enorme snelheid uit elkaar als Nikola.

Continue reading »

Familia Camioneros: truckshow op anderhalve meter

Truckshow Harskamp 2020

In juni schreven we over het ‘Puppystyle’-evenement, georganiseerd om de revaliderende chauffeur Wilfred een hart onder de riem te steken. Dit artikel werd op prijs gesteld door Wilfred en organisator Martin van Veldhuizen. Zodoende ontving dagelijksauto.nl een exclusieve uitnodiging om aanwezig te zijn bij Familia Camioneros: de #anderhalvemetertruckshow.

Continue reading »

Zorgen over kwaliteit Tesla Model Y na vondst provisorische bevestigingen

Tesla Model Y kwaliteit

Als je voor veel geld een nieuwe auto koopt, dan verwacht je kwaliteit. Je wil geen goedkope onderdeeltjes uit een bouwmarkt aantreffen, en al helemaal niet voor de bevestiging van cruciale onderdelen. Toch is dat exact wat enkele eigenaren van de Tesla Model Y in Amerika overkwam. De vraag die bij ons rijst: gaan we dit ook zien bij de Model Y in Nederland?

Continue reading »

Dit is de mooiste truck van Nederland van 2020

Scania Verbeek

De verkiezing van de mooiste truck van Nederland in 2020 door chauffeursmagazine Truckstar ging dit jaar door de Corona-crisis anders dan andere jaren: de uitslag werd online bekend gemaakt. De vakkundige jury heeft uiteindelijk de Scania van S. Verbeek aangewezen als winnaar. Truckstar Festival afgelast Al sinds de oprichting in 1980 organiseert Truckstar Magazine een groot festival door en voor […]

Continue reading »
1 2 3 12