Probeer nieuwe Peugeot e-bikes op Paris Bike Festival

Peugeot Paris Bike Festival 2017

Komend weekend, van 12 t/m 14 mei 2017, geeft Peugeot bezoekers van het Paris Bike Festival de gelegenheid om zijn nieuwe e-bikes te testen. Meer dan 30 modellen zijn tijdens het evenement uitgebreid te proberen, van offroad-fiets tot stads e-bike.

Voor de avonturier of stadsfietser

Met tientallen beschikbare fietsen, is er voor iedereen wel een passend exemplaar. Zo neemt Peugeot de EM02 en EM22 mee, waarbij de eerste letters staan voor ‘Electric Mountain’. Deze offroad-fietsen zijn te testen op een speciaal ontwikkeld, 1,3 kilometer lang parcours.

Tevens zijn de Peugeot R02 en EC01 uit te proberen. Net zoals bij de genoemde offroad-exemplaren, hebben de letters een betekenis. De ‘R’ betekent ‘Road’, terwijl ‘EC’ voor ‘Electric City’ staat. Hierdoor is het voor de klant meteen duidelijk, om wat voor type Peugeot-fiets het gaat.

Peugeot op het Paris Bike Festival

Het is de eerste keer dat het Paris Bike Festival wordt georganiseerd. Peugeot grijpt dit evenement aan om meer dan 30 modellen te tonen, net als ongeveer honderd andere exposanten. De fietsen zijn in de buitenlucht te proberen op de Velo & Oxygen-stand met 300 m² aan oppervlakte.

Praktische info

Het Paris Bike Festival wordt dit weekend van 12 t/m 14 mei gehouden. Vrijdag is het evenement toegankelijk van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 20.00 uur en zondag van 9.00 tot 18.00 uur.

Een dagkaart voor volwassenen kost € 12,-, terwijl jongeren van 10 tot 18 jaar € 6,- betalen. Kinderen die jonger zijn dan 10 jaar hebben gratis toegang.

Joeri van Dam helpt u bij leasevragen en offertes!

Lease-advies nodig? Joeri van Dam helpt de lezers van Dagelijksauto.nl.