Mercedes-Benz toont nieuwe golfcollectie

Mercedes-Benz Ladies’ Chronograph Sport Fashion Watch 2017

In samenwerking met golfmerk TaylorMade, introduceert Mercedes-Benz zijn nieuwe golfcollectie voor 2017. Naast de benodigde artikelen voor deze sport, presenteert het merk ook twee nieuwe horloges.

Nieuwe horloges voor man én vrouw

De zojuist onthulde collectie bestaat niet enkel uit luxe golfartikelen, maar ook uit twee nieuwe horloges. Voor zowel man als vrouw is er één variant.

Om te beginnen is er de Ladies’ Sport Chronograph Fashion Watch, met een diameter van 39 mm. Het exemplaar is voorzien van 12 Swarovski-krisstallen, heeft een roestvrijstalen behuizing en is waterdicht tot 10 ATM.

De mannelijke versie beschikt over zwart en geel gekleurde kenmerken. De donkere, roestvrijstalen behuizing sluit mooi aan op de zwarte siliconenband, en heeft bovendien lichtgevend materiaal. Ook dit horloge is waterdicht tot 10 ATM.

Golfcollectie van Mercedes-Benz

Speciaal voor Mercedes-Benz komt TaylorMade met een scala aan golfproducten. Enkele voorbeelden zijn een golf sporttas (56 x 31 x 29 cm), golfkarzak (inclusief geïsoleerd compartiment voor dranken), golfschoenen tas (28 x 38 x 13 cm), golfkarzak voor vrouwen (inclusief afneembare regenhoes) en golf standbag (met 4-punts draagband en handvat).

Tevens zijn er twee soorten golfgift sets beschikbaar. De één heeft twee golfballen, de ander drie. Ook twee nieuwe golf caps maken deel uit van de 2017-golfcollectie.

Joeri van Dam helpt u bij leasevragen en offertes!

Lease-advies nodig? Joeri van Dam helpt de lezers van Dagelijksauto.nl.