Mini Lifestyle Collection speelt in op alledaags gemak

Mini Lifestyle Collection 2017

De Mini Lifestyle Collection is al enige tijd actief op de markt met allerlei praktische en hoogwaardige gadgets. Maar ook kleding en koffers behoren tot het assortiment, dat uit meer dan vijftig artikelen bestaat voor zowel binnen- als buitenactiviteiten.

Tassen en koffers

Met name de tassen en koffers van de Mini Lifestyle Collection springen in het oog. De opvallende kleurenmix zoals Aqua en Lemon-schaduwaccenten, in combinatie met hoofdkleuren als Black, White en Grey, zijn kenmerken van Mini Lifestyle. Daarnaast zijn de reiskoffers voorzien van praktische opbergvakken en een strakke binnenbekleding. Voor elektronische apparaten, zoals tablets en mobiele telefoons, zijn er ideale vakken gereserveerd.

Nooit meer spullen kwijt

De Mini FindMate is een handig instrument om spullen nooit kwijt te raken. Het is een handige Bluetooth-tag die aan ieder gewenst voorwerp, zoals een tas, koffer, sleutelbos of rugzak, kan worden bevestigd. Zodra de gebruiker buiten een bepaald bereik van de tag komt, stuurt de Mini Connected app een bericht. Via de Mini Connected app kan de gebruiker de tag traceren, dankzij een duidelijk geluidsignaal.

De Mini Lifestyle Collection is verkrijgbaar via shop.mini.com en bij de Mini-dealer.