Lease-advies

Onze lease-expert Joeri van Dam helpt u gratis en vrijblijvend met uw lease-aanvraag.

Waar moet ik opletten bij een leasecontract?

Het internet! Tegenwoordig kun je praktisch alle zaken afsluiten via het wereldwijde web. Je kunt zelfs online een auto leasen! Maar is dat verstandig? Nee.

Elke situatie is anders en een leasecontract moet daarbij aansluiten. Elke onderneming zit in een andere fase. Wil je een auto zakelijk leasen of privé? Dan zijn dit enkele vragen die je jezelf moet stellen:

  • Wil je ontzorgd worden?
  • Wil je je leaseauto off- of on-balance hebben?
  • Kom je vaak in het buitenland met je leaseauto?
  • Moet elk uur factureerbaar zijn?
  • Onderhoud, verzekering, schade-afhandeling in eigen beheer of uitbesteden?
  • Wil je een flexibel contract dat zich aanpast aan de snel groeiende organisatie of ga je voor extra duidelijkheid en de laagste prijs?

Genoeg vragen waarbij u samen met LeaseAholic heel snel tot de geschikte leasevorm komt. Bijvoorbeeld: financial, full of netto operationele lease en shortlease.

Wat kan onze lease-expert voor u betekenen?

Na het bepalen van de leasevorm wordt gezamenlijk de leasemaatschappij bepaald. Elke leasemaatschappij geeft namelijk een eigen invulling aan de gekozen leasevorm. Bijvoorbeeld: hoe snel is vervangend vervoer beschikbaar en waar wordt het onderhoud uitgevoerd?

Wij helpen u gratis en vrijblijvend. U bent niet duurder uit via onze bemiddeling. Wij ontvangen van de leasemaatschappij een vergoeding, die men normaliter standaard in elk leasecontract verwerkt.

Een auto leasen zonder assistentie van een expert is niet verstandig. Je sluit je hypotheek toch ook niet via internet af?

Wie is Joeri van Dam?Joeri van Dam LeaseAholic & Dagelijksauto.nl (3)

Joeri van Dam heeft zijn ervaring in de schoolbanken en praktijk opgedaan. Studies HBO en Universiteit én sales- en marketing-functies bij leasemaatschappijen en auto-importeurs op fleetsales-afdelingen. 

Doordat hij óók veel showroom-ervaring heeft, kan hij je de verschillende leasemogelijkheden goed uitleggen. 

Joeri van LeaseAholic en Dagelijksauto.nl zijn onafhankelijk, en dus kan er objectief advies gegeven worden. Op uw situatie afgestemd lease-advies is wat u van ons kunt verwachten. Met onze adviezen afgestemd op uw situatie bent u goedkoper uit! 

Joeri van Dam helpt u bij leasevragen en offertes! 

Lease-advies nodig? Joeri van Dam helpt de lezers van Dagelijksauto.nl.