Top 5 aftermarket interieur gadgets voor de Tesla Model 3
De Tesla Model 3 is best een hele goede elektrische auto. Een flinke actieradius, snelle laadtijden, prima rijeigenschappen en voldoende ruimte. Niet voor niks dat inmiddels op vrijwel iedere straathoek een Model 3 te vinden is. De populariteit van de Model 3 in Nederland kan het soms wat lastig maken om jouw Tesla te onderscheiden van alle andere. En dat heeft een reden, wie namelijk een blik werpt opde configurator van de Tesla Model 3 zal opmerken dat er verassend weinig keuze is om de Tesla naar wens te personaliseren. De enige keuzemogelijkheid voor het interieur is de vraag of je een zwart of wit kleurig interieur wil. Het minimalistische interieur helpt natuurlijk ook niet echt. 


De hoogste tijd om eens op zoek te gaan naar totaal zinloze maar leuke aftermarket gadgets om het interieur te onderscheiden. We zetten de top vijf op een rijtje.
Dit is hoe het standaard interieur van een Tesla Model 3 er uit ziet:1. LCD scherm voor bestuurder
Gevonden op: AliExpress | Prijs: € 465,85


De Tesla Model 3 kenmerkt zich door het enorme display dat centraal op het dashboard te vinden is. Eigenlijk heeft het scherm de beschikking over alle functies die je maar wilt hebben. Toch kan het voor sommigen even wennen zijn dat ook de snelheid niet recht voor je neus staat weergegeven maar op het grote scherm. Mocht je daar nou niet aan kunnen wennen dan zijn er behoorlijk wat aftermarket displays te vinden. Wij vonden er eentje op AliExpres dat volledig in Tesla stijl zou moeten werken. Het scherm toont alle praktische informatie die je ook bij andere merken op het display zou verwachten. De snelheid, stand van de automaat, aantal kilometers en informatie over de batterij. Handig of totaal overbodig? Bekijk het artikel hier2. Ambient Light
Gevonden op: Mijn-tesla.com| Prijs: € 89,99


Mag het interieur wel wat meer sfeer krijgen? Dan kan deze optie niet ontbreken. Middels een app kun je zelf de kleur van de binnenverlichting bepalen. Volgens de advertentie is iedere kleur te kiezen en zijn de LED lampjes gemakkelijk te installeren zonder speciaal gereedschap. Waan jezelf in een discotheek met deze Ambient Light. Niet onder de auto plakken zoals in de eerste Fast and Furious hé. Ben je helemaal om? Bekijk het artikel hier3. Middenconsole organizerGevonden op: Mijn-tesla.com| Prijs: € 18,49Soms zijn aftermarket opties zo gek nog niet. Dat geldt ook voor deze middenconsole organizer. Oftewel, een handig opbergbakje met verschillende vakjes die past in de middenconsole van de Tesla Model 3. Handig voor het gericht opruimen van alle rommel zoals pasjes, muntjes, telefoon en zonnebril. Verwacht geen IKEA montagekriebels, de handige gadget kan gewoon in de middenconsole gelegd worden en ook gemakkelijk weer worden verwijderd. En dat voor nog geen twee tientjes.Bekijk het artikel hier.


4. Dashboard carbon inlegGevonden op: tesland.com| Prijs: € 60,50Mocht je wel uitgekeken zijn op de standaard inleg van de Tesla Model 3 dan kun je opteren voor een heuse carbon look. Goed voor minimaal 100 pk extra. Online zijn er heel wat mogelijkheden te vinden. De versie die wehier hebben gevondenis een wrap. Oftwel, een folie die je gemakkelijk over de huidige inleg kunt plakken. Dat scheelt toch weer de nodige montage uurtjes. 

Toch kan het nog een stuk gekker. Wie 595 euro achterlaat bijeen adverteerder op eBaykrijgt niet alleen een inleg op het dashboard maar ook de middenconsole, het stuurwiel, de portiergrepen en desgewenst zelfs de middenarmsteun in koolstofvezel. Overigens is een hip kleurtje zoals rood of geel ook een optie.5. Stuurwielgewichten
Gevonden op: tesland.com| Prijs: € 90,75


Een optie bij de Tesla Model 3 is Autopilot. Dit veelbesproken systeem stelt in staat om de auto volledig uit zichzelf te laten rijden. Echter, de Tesla heeft ook de basis-mogelijkheid voor Autopilot. Daarbij dien je wel zelf de handen aan het stuur te houden. In principe stuurt de Tesla zelf maar door de huidige wetgeving geeft de auto om de paar seconden een melding dat je het stuur even moet vasthouden.
Een handige Harry heeft daar eens even een avondje over nagedacht en kwam met een slimme oplossing. Twee kleine gewichtjes aan beide kanten van het stuur en de auto geeft geen waarschuwing meer. Of de veiligheid er ook op vooruit gaat is een tweede, na bestelling krijg je volgens de advertentie direct een disclaimer van de fabrikant in je mail. Maar slim is het wel.Bekijk het artikel hier.Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *